GRATIS Stappenplan naar Financieel Bewustzijn
Download 'm hier >>

Page content

Genietwerkantie

article content

Genietwerkantie

Hét woord van het jaar: genietwerkantie

 

Genieten en werken in Zuid-Spanje; ik had het bijna niet durven dromen, maar ik heb het toch écht gedaan! Ik had het mezelf niet kunnen gunnen, ik had naar de belemmerende stemmetjes kunnen luisteren die zeiden ‘op vakantie gaan en werken tegelijk… Ja ja, geloof je het zelf?!’ Maar dat heb ik niet gedaan en achteraf ben ik daar ontzettend blij om!

Want ik gunde het mezelf wél! De laatste keer dat ik weg ben geweest, op een ‘gewone’ vakantie, was in december 2015 en het was ook al zes jaar geleden dat ik in Spanje was… Alleen dat waren al twee goede redenen om te gaan.

 

Jacqueline Moleman is mijn coach; we Skypen heel regelmatig, maar hadden elkaar pas één keer live ontmoet. Hans, haar partner die ook coach is, had ik nog helemaal niet ontmoet, behalve heel af en toe zwaaiend via Skype. Een week lang met deze twee fantastische, lieve, open en hartelijke mensen optrekken, gecoacht en gesteund worden: dat kon ik toch zeker niet weigeren?!

En nogmaals: wat ben ik blij dat ik gegaan ben! Want we hebben absoluut genoten… Van het uitzicht, het weer, het lekkere eten, de stranden, elkaar. Maar dat betekent niet dat we minder hard hebben gewerkt, integendeel! In de ontspanning ontstaat van alles, kan er gecreëerd worden en worden resultaten geboekt. Ik heb vragen kunnen stellen en beantwoord gekregen, ik heb nieuwe inzichten opgedaan en mijn focus is helderder dan ooit.

Het meest waardevol voor mij was dat ik het vertrouwen in mezelf heb teruggevonden door de coaching, de gesprekken en de ondersteuning.

Er was een heerlijke balans tussen ontspanning en inspanning, hebben mooie wandelingen gemaakt en er was zelfs tijd & ruimte om La Alhambra te zien: een onvergetelijke ervaring!

 

Heb jij het gevoel dat je vastloopt? Wil je nieuwe inzichten en ideeën opdoen? Gecoacht worden door de beste coaches die ik ken? Dan zou ik het je zeker aanraden om op Genietwerkantie bij Jacqueline en Hans gaan!

 

 

 

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “Genietwerkantie

Plaats een reactie


*