GRATIS Stappenplan naar Financieel Bewustzijn
Download 'm hier >>

Page content

article content

In de Verbinding

Eenzaam

Als éénpitter kan het soms best eenzaam zijn. Gelukkig kom ik bij veel mensen thuis en Skype ik met mijn lieve klanten; in dat opzicht is het werk wat ik doe zeker niet eenzaam. Daarnaast werk ik ook graag samen met ondernemers die eenzelfde visie hebben; namelijk dat je samen meer bereikt dan alleen en nóg meer mensen kunt helpen.

Een goede, gedegen doorverwijzing is minstens zo belangrijk als zelf een klant verder helpen, want met een écht goede doorverwijzing help je natuurlijk ook iemand verder! Daarom vind ik het dan ook belangrijk om een netwerk van experts om me heen te verzamelen.

 

Expert

Eén van die experts met wie ik graag samenwerk, is Jacqueline Moleman. Zij heeft jarenlange ervaring in het verkoopvak en ik durf wel te stellen dat zijn mij van mijn aversie tegen verkopen heeft afgeholpen.

Hoe? Nou, omdat ze mij heeft laten zien dat het gaat om 1. de Verbinding met de (potentiële) klant en 2. het helpen Oplossen van een probleem van die klant met 3. mijn Expertise. En ja, hoe simpel kan het zijn… Soms heb je even iemand nodig die je op weg helpt. Die misschien net even andere woorden gebruikt, waardoor je er anders tegenaan kunt kijken en weer kunt genieten van het uitzicht.

En nu, nu vind ik verkopen LEUK!

 

Verbinding

Jaqueline heeft een online community opgericht over Verbindend Zakendoen. Haar definitie hiervan is: delen van wie je bent met klantgeluk als intentie. Wow, dát is precies wat jij ook wilt, toch?! Jouw expertise inzetten om anderen te helpen, gelukkiger te maken, te ondersteunen… Je kunt gratis een account aanmaken (of log snel in met Facebook!) en een aantal van de trainingen dan ook GRATIS volgen. En als je meer wilt, dan ben je er maar een paar klikken van verwijderd.

 

Samenwerking

Hoe werken Jacqueline en ik samen? Ik noemde al dat Jacqueline mij heeft geholpen met het verkoopstuk van ondernemen, best wel behoorlijk cruciaal als ondernemer, natuurlijk! Als dank en tegenprestatie voor haar inzet heb ik video’s van haar bewerkt, die je in de community vindt. Daarnaast houden we elkaar scherp, inspireren we elkaar én heeft Jacqueline mij gevraagd of ik ook een (online) training in de community wilde zetten; want hoe kon zij een beter voorbeeld geven dan dat?!

 

Training: Word Financieel Bewust

Zo’n kans kon ik dan ook niet laten liggen en ik ben hard aan de slag te gaan om de kennis die ik in huis heb om te zetten en te vertalen naar een (online) training. Yes ik ben trots, want de eerste waardevolle modules staan er al in! En daar zal het zeker niet bij blijven; ik kan hier nuttige informatie aan blijven toevoegen, natuurlijk.

 

Ben jij financieel bewust? En wat is dat dan precies voor jou?

Comment Section

1 reactie op “In de Verbinding


Plaats een reactie


*