GRATIS Stappenplan naar Financieel Bewustzijn
Download 'm hier >>

Page content

Volg je passie

article content

Volg je passie

 

Volg je passie

 

Als je mijn mails ontvangt en/of mijn Facebook-pagina hebt geliket, weet je waarschijnlijk dat er veel gaande is… Naast een verhuizing ben ik hard aan het nadenken over mijn toekomst. Wat wil ik? Waar ligt mijn passie? Waarmee kan ik mensen helpen? Budgetcoaching is daar een onderdeel van, maar het is het niet alleen of helemaal. Daar ben ik inmiddels wel achter.

Want zoals je ook al in een vorige blog hebt kunnen lezen, houd ik ervan om mezelf te ontwikkelen. Maar ik vind het ook een mooie uitdaging om anderen hierbij te helpen.

Wat ik bij mezelf én in mijn omgeving erg merk, is dat velen in een (heftig) proces zitten. Een proces van voelen, wankelen, twijfelen… Maar ook van doorzetten, daadkracht tonen, hun passie & missie volgen en vertrouwen.

 

Doen wat je het allerliefste doet

Het voelt zo lekker als je jouw missie kunt leven. Dát kunt doen wat je het allerliefste doet. Oók voor mij, natuurlijk! Maar als er een blokkade aanwezig is, wordt het al een stuk moeilijker om zo te leven. Dan kan het zijn dat je druk voelt en dat werkt als een belemmering. Je hebt dan geen rust & ruimte om creatief te zijn en te denken, om te creëren, om vanuit flow te schrijven en te werken.

En ja, ook ik ken dit gevoel! Check deze video maar; hierin laat ik zien wat voor pak papier ik bij elkaar moest verzamelen om de Bbz aan te vragen. Dit is een speciale uitkering (want het kan ook een krediet zijn/worden) voor zelfstandigen. Over 11 weken hoor ik hier meer over. Maar het is mijn doel om ervoor te zorgen dat ik tegen die tijd kan zeggen: ‘nee, bedankt, het is niet nodig’. Daar ga ik voor!

 

Het nut van opstellingen

Zelf heb ik vorig jaar in oktober meegedaan aan een Geldopstelling. Daar bleek dat mijn eigenwaarde laag was, ik vond mezelf niet goed genoeg.
Door de inzichten die ik daar kreeg, ben ik hieraan gaan werken. Een paar maanden later, tijdens een tweedaagse training van Petra Jungblut​ om dit soort opstellingen te leren begeleiden, heb ik nog eens een thema-opstelling gedaan over mij en mijn eigenwaarde… Wat bleek: die is inmiddels flink gegroeid 🙂

Een opstelling kan je bij dit soort thema’s helpen. Het kan inzichten geven, altijd vanuit Waarheid & Liefde, en je krijgt die inzichten die jij nu nodig hebt, zodat je weet waar je aan kunt gaan werken.

Heb jij een vraag en ben je benieuwd naar zo’n opstelling?
Dat snap ik!

 

Je raad het al…

…ik heb data gepland om opstellingen te begeleiden!

Wil je meedoen? Dat kan nu nog voor een introductieprijs van €35 (vraagstellers) of €15 (representanten) excl. BTW.

De eerstvolgende data vind je op de website (even scrollen…).

 

*van 09.00 – 13.00 of 13.00 – 17.00 uur.

*in Maastricht, maar als jij een groepje mensen (max. 3 vraagstellers) verzamelt, kom ik naar jou toe!

Mail me dan op liza@dbbc.nl om een afspraak te maken.

 

>> Meld je hier aan <<

 

Houd de website en/of Facebook in de gaten voor nieuwe data.

 

Wil je liever een individuele opstelling doen? Dat kan ook! Voor de individuele opstelling betaal je nu maar €50 (excl. BTW en reiskosten) en als je graag wilt dat ik naar jou toe kom, dan doe ik dat heel graag. Stuur me een mail (info@dbbc.nl), dan maken we snel een afspraak 🙂

 

Opstellingen begeleiden, waarom?

Omdat ik heb ervaren hoeveel nut het heeft.
Omdat ik weet hoeveel het met je doet en wat voor inzichten je erdoor kunt krijgen.
En omdat ik dit jou ook zo gun!

Comment Section

1 reactie op “Volg je passie

Plaats een reactie


*