GRATIS Stappenplan naar Financieel Bewustzijn
Download 'm hier >>

Page content

Wel of niet investeren?

article content

Wel of niet investeren?

 

Wat is wijsheid: wel of niet investeren?

 

Of het nou gaat om investeren in een nieuwe koelkast, een auto of een online training; dit soort grote uitgaven vragen altijd om bezinning. “Bezint eer ge begint” is hier zeker van toepassing.

Slaap er een nachtje over.

Maak een overzicht, zodat je zeker weet dat je het kunt betalen. Of zodat je weet hoe lang je ervoor moet sparen, óf in hoeveel termijnen je kunt betalen als dat jouw voorkeur heeft.

 

Wat krijg ik ervoor terug?

Bij zo’n investering is daarnaast nog één ding erg belangrijk. Vraag jij je wel eens af: wat krijg ik ervoor terug?

Bij een nieuwe koelkast is dat het feit dat ‘ie waarschijnlijk energiezuiniger zal zijn dan je vorige en dus een besparing op je elektriciteitsrekening. Beter voor je portemonnee en het milieu, dus dan krijg je er zeker iets voor terug!

Bij een online training, of een andere dienst, is het iets lastiger, omdat het ontastbaar is. Het is moeilijker van te voren in te schatten hoeveel je er aan hebt en ervoor terugkrijgt. Maar hier geldt: je haalt eruit wat je erin stopt. Want als jij die training koopt en er vervolgens niks mee doet, dan haal je er natuurlijk ook niets uit. Logisch.

 

Hoe ontastbaar is een dienst?

Ditzelfde geldt voor de Budgetcheck. Al zit er een Excel Template bij, wat het iets tastbaarder maakt; het is en blijft een dienst waarvan het moeilijk is om van te voren te zeggen wat je er precies kunt uithalen. Ik kan je dat wel vertellen, hoor! Je krijgt er namelijk overzicht, rust en helderheid door. Maar dit zijn natuurlijk woorden, begrippen die niet zo tastbaar zijn als die nieuwe koelkast en lagere elektriciteitsrekening. Wel kan ik je vertellen dat, door het hebben van overzicht, je veel beter weet waar je aan toe bent. Daardoor zijn de keuzes die je maakt weloverwogen, investeringen doordachter en houd je sneller meer winst over! Met mij als stok achter de deur kun jij geen excuses meer verzinnen om het niet te doen, maar ga jij die cijfers écht aankijken.

 

Cijfers onder de loep nemen is spannend

Voor veel ondernemers is het “een dingetje” om hiernaar te kijken, om die cijfers écht onder de loep te nemen.
Terwijl die cijfers jou juist heel veel kunnen zeggen; over hoe jouw mooie bedrijf er nu voor staat, maar ook over waar jij naartoe gaat, hoe de toekomst eruit ziet…of kan komen te zien…

‘Het was wel spannend en het was een heel proces om écht naar die cijfers te kijken, maar nu voel ik rust, overzicht én is er helderheid.’

Wil jij dit ook?
Dat kan!

De Budgetcheck heb ik speciaal voor jou ontwikkeld en bestaat uit:
– Een uitgebreid Excel Template om overzicht te creëren
– Het bespreken van de Template (bij jou thuis, op kantoor of via Skype), waardoor je:

* weet waar je aan toe bent
* achter jouw doelen komt
* weet waar jouw prioriteiten liggen
* meer leert over jouw Geld Mindset

Ik snap dat dit spannend is. En dat je “met je billen bloot” gaat als je jouw cijfers met mij deelt. Dat is niet zomaar iets! Ik wil je dan ook heel duidelijk laten weten dat ik het respecteren van jouw privacy erg belangrijk vind en deze informatie nooit (zonder jouw uitdrukkelijke toestemming) zal delen.

De waarde van de budgetcheck is €150. Maar voor DE EERSTE DRIE ondernemers die reageren, heb ik een speciale zomeraanbieding: jij krijgt de Budgetcheck met een flinke korting en betaalt maar €100!

 

Dus als jij hier gebruik van wilt maken, neem dan snel contact met me op! Dat kan door hieronder te reageren, het contactformulier in te vullen óf te mailen naar liza@dbbc.nl

 

Comment Section

0 reacties op “Wel of niet investeren?

Plaats een reactie


*